(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Bubu marcipán
Potřebné ingredience
Sušené mléko polotučné, cukr moučka, máslo, voda, aroma mandlové (nemusí být)
Postup přípravy
Do misky si dáme lžíci cukru moučka a lžíci sušeného mléka, dvě lžičky rozpuštěného vychladlého másla ,lžíci vody a mandlové aroma - kapku, ale nemusí být. Umícháme si řídkou kašičku a do té přidáváme po lžíci cukru a po lžíci mléka a to do té doby, než máme takovou konzistenci, jakou potřebujeme. Pokud už je to husté, ale chceme ho více, přidáme opět (radši jen lžičku) vody a zase zahušťujeme cukrem a mlíkem. Cukr a mlíko je lepší přesívat, je potom takový jemnější.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé